Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Odyssee

Welkom in de olifantengroep

 

Wij zijn een groep 1/2 van 17 kinderen. Binnenkort mogen we drie nieuwe olifanten verwelkomen. Ze zijn bijna vier jaar en komen nu al af en toe een ochtend wennen. Alle kinderen hebben een maatje in de klas. Dat is een ouder kind dat je kan helpen en je de weg wijzen in de klas en op school. 

 

Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Jacoline Boersma (rechts) voor de klas. 

Juf Marije Kramer (links) is er op donderdag en vrijdag. 

 

 

 

We hebben het erg leuk samen in ons lokaal op de begane grond. We kunnen zo vanuit onze klas ons mooie plein op lopen. Dat is fijn!

 

We spelen en werken graag en leren zo heel veel. Elke paar weken hebben we een ander thema waarbij we allerlei leuke dingen ervaren en leren over een onderwerp. Ook werken we veel met onze handen. Hier zie je hoe we mochten experimenteren met ecoline. Het was super leuk, maar we kregen wel vieze handen! We gaan ook elke dag twee keer lekker buitenspelen. Wist u dat we een heel fijn plein hebben met een hele grote zandbak, een piratenboot, diverse schommels en veel klimtoestellen. Ook zijn er veel paadjes waar we lekker over heen kunnen fietsen. En als we willen voetballen doen we dat op ons kunstgrasveldje. Super leuk joh!

 

 

 

Op woensdag hebben we gym van meester Marco in de grote gymzaal. Dat vinden we super leuk! Op vrijdag mogen we gymen in de speelzaal met juf Marije.

 

Op donderdag krijgen we muziekles van meester Matthijs.  Als je nog meer wilt weten kom dan maar eens gezellig kijken bij ons in de klas. 

 

Dag! Veel groetjes van alle olifanten! 

 

 

 

 


Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen