Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Odyssee

Welkom in groep 8b

In groep 8b zitten 23 kinderen. Juf Marielle is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag de groepsleerkracht en juf Sylvia is er op donderdag.

 

  

Juf Marielle                 Juf Sylvia

 

Op maandag en vrijdag hebben de kinderen gym van meester Marco en op donderdag krijgen ze muziekles van meester Matthijs.

 

In groep 8 werken we aan veel verschillende vakken. Rekenen doen we met Snappet, een digitale verwerkingsmethode waarbij de kinderen direct feedback krijgen op hun gemaakte werk. Taal, lezen en spelling doen we ook elke dag. Verder werken we aan wereldoriƫntatie, Engels en verkeer. Ook is er tijd voor de creatieve vakken, zoals drama, dans en beeldende vorming.

 

In groep 8 is er veel aandacht voor de overstap naar het middelbaar onderwijs. We krijgen zelfs Engelse les van een docent van het Gerrit Rietveldcollege in Utrecht. We kijken er naar uit om met elkaar op schoolkamp te gaan en natuurlijk naar de eindmusical!


Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen