Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Odyssee

Welkom in Apen

Leuk dat u de groepspagina van de Apen bezoekt. Op deze pagina kunt u lezen  wat er in onze klas gebeurt. Juf Simone staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de klas. Op donderdag en vrijdag staat Juf Nannette voor de groep. 

  

Iedere vier à vijf weken werken wij aan een nieuw thema. Dit schooljaar zijn wij begonnen met het thema Naar school gaan. We leren liedjes en versjes over naar school gaan, we ontdekken dat we allemaal verschillend zijn maar ook op elkaar lijken en we leren hoe we goed met elkaar om kunnen gaan. Wij zijn ook leergierige apen en dol op uitdagende reken- en taalspelletjes. De juffen laten ons zoveel mogelijk bewegend leren. En dat is fijn want apen willen graag bewegen.

   

Wij houden ook van spelen. Van spelen leren wij heel veel! In onze klas hebben we verschillende hoeken, zoals: de bouwhoek, het winkeltje, de huishoek en de watertafel. De juffen zorgen regelmatig voor een nieuwe speelhoek. Daarom hoeven wij ons nooit te vervelen in de klas.

   

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer kijken hoe leuk het op de Odyssee is!

  

Een groet van alle kinderen uit de Apengroep.

 

 


Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen