Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Odyssee

Welkom in Olifanten

Dit is onze groepspagina. Kijk voor meer informatie over de Olifanten op de schoolapp.

 

 

 

 

Hallo,

 

wij zijn juf Lauren (links) en juf Marije (rechts). Wij werken met heel veel plezier in de olifantengroep.

In onze groep zitten nu vlak voor de kerstvakantie 22 kinderen. Je vindt onze klas in de gang links als je de hal binnenkomt. We kunnen via onze klas zo het plein oplopen, fijn he?

 

We hebben een leuke sinterklaasperiode achter de rug. We zijn met de groep naar het huis van Sinterklaas geweest in museum Catharijne Convent.  Ook hebben we heerlijke pepernoten gebakken. Door veel cadeautjes in te pakken in onze inpakhoek hebben we veel geoefend met meten en schatten. Ook hebben wel geleerd welke woorden met de letter s beginnen en we kunnen nu korte sinterklaas woorden in stukjes hakken en weer aan elkaar plakken. Kijk maar: ik zeg b/oo/t en dan hoor je boot. Ook weten we dat we de letter a in het midden horen in pak en dak. 

 

Nu gaan we  de klas mooi versieren voor kerst!

 

Veel groetjes van alle olifanten:  

 

Berend, Anna, Tim, Lotte, Dean, Floris, Salomon, Noa, Dexter, Kaat, Noah, Yassir, JIska, Erik, Chloe, Lieve, Mette, Olivier, Jaio, Kaj, Lousia, Levi 

 

Juf Lauren: maandag t/m woensdag

Juf Marije: donderdag en vrijdag


Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen