Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Odyssee

Informatie voor nieuwe ouders

Is er nog plaats op de Odyssee? 

We hebben elk jaar een flinke instroom van vierjarigen. We hebben dan ook vaak een wachtlijst voor nieuwe kleuters. De ervaring van de afgelopen jaren is dat

kinderen van de wachtlijst allemaal een plekje op onze school krijgen. Er verhuizen nl. regelmatig kinderen naar buiten de stad. Hierdoor ontstaan er open plekjes op de wachtlijst. Het is dus zeker de moeite waard om in te schrijven.

 

Door verhuizingen van gezinnen hebben we ook regelmatig in de hogere groepen plaats voor kinderen.

Als u hier meer over wilt weten kunt even contact opnemen met de school.  

 

Kennismaken met de Odyssee      

U bent van harte welkom om kennis te komen maken met de Odyssee! 

Dit kan op twee manieren: u kunt de algmene informatieochtenden bezoeken. Of u kunt een afspraak maken met de schoolleider, Frederique van Bruggen.

Bij een kennismakingsgesprek vertellen we over de werkwijze van de school en laten we de school in bedrijf aan u zien. Daarna kunt u beslissen of u inschrijft. De algemene informatieochtenden zijn voor dit jaar gepland op:

 • 21 januari 2020 
 • 7 april 2020
 • 9 juni 2020 
 • De informatieochtenden beginnen om 9 uur en duren ongeveer een uurtje. U hoeft niet vooraf op te geven. U kunt natuurlijk uw kind meenemen. We hopen u binnenkort op onze school te ontmoeten!

   

  Voltijds hoogbegaafdenonderwijs op de Odyssee 

  Per maart 2020 starten we een groep met een speciaal aanbod voor hoogbegaafden in Utrecht-Oost. Klik hier voor meer informatie over deze groep. U bent van harte welkom op een informatie-ochtend voor deze specifieke groep. Deze zijn gepland op: 

  • vrijdag 10 januari 2020 
  • donderdag 23 januari 2020 
  • donderdag 6 februari 2020 
  • dinsdag 18 februari 2020  

   

  Inschrijven op de Odyssee 
  Na kennismaking kunt u uw kind aanmelden. Als uw kind jonger is dan 3 jaar vult u het vooraanmeldformulier in. Als uw kind ouder dan 3 jaar is kunt het aanmeldformulier invullen. Beide formulieren kunt u printen en ondertekend sturen naar:

  basisschool de Odyssee tnv Wilma Prins, 
  Homeruslaan 40
  3581 MJ Utrecht

  U kunt het formulier ook mailen naar Administratie@deodyssee.net

  Als uw aanmelding bij ons binnen is krijgt u een ontvangstbevestiging. Of u krijgt een berichtje dat er een wachtlijst is. U kunt dan aangeven of u uw kind op de wachtlijst wilt plaatsen..

  Als u een vooraanmelding heeft gedaan nemen we rond de derde verjaardag van uw kind contact met u op. Dan kunt u deze vooraanmelding doorzetten naar een definitieve aanmelding.  

   

  Als uw kind is aangenomen op de Odyssee, krijgt u een paar weken voordat het 4 jaar wordt een uitnodiging voor een kennismakingsbijeenkomst. U leert dan de leerkracht(en) van uw kind kennen en krijgt alle praktische informatie die nodig is om uw kind plezierig te laten starten op school!  

      Toelichting op de cookies 

  Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen